«Нова пошта» запустила послугу пакування для поштоматів. Тепер не потрібно пакувати посилку для відправлення самостійно, це робитиме курʼєр.

Вартість послуги становить 15 гривень для посилок будь-якого розміру, пакування документів безкоштовне. Послугу вирішили запровадити через побажання клієнтів, яким було незручно самостійно пакувати посилки вдома, розповідає менеджер «Нової пошти» Богдан Шестопал.

Як замовити послугу пакування в поштоматах?

  • створити електронну накладну для поштомату в затсосунку «Нової пошти»;
  • вказати тип відправлення й активувати послугу «Пакування»;
  • обрати платника (відправник або отримувач) і розрахувати вартість;
  • завантажити незапаковане відправлення в поштомат і закрити комірку.

У «Новій пошті» нагадують, що система автоматично анулює накладну, якщо протягом доби після створення електронної накладної клієнт не покладе посилку в поштомат.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


У системі роботи «Нової пошти» 14 лютого стався масштабний збій по всій Україні. Не працював мобільний застосунок компанії, через що користувачі не могли отримати посилки й оформити нові. Однак уже за декілька годин технічну проблему усунули й «Нова пошта» запрацювала в штатному режимі.


Загалом в Україні працюють 13 825 поштоматів «Нової пошти». Вони розташовані на вулицях, у підʼїздах, магазинах, заправках і ТРЦ.

На початку травня 2022-го «Нова пошта» запустила перше мобільне відділення в контейнері. Пілотний проєкт почав працювати в селищі Стоянка під Києвом.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі