Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів

«Нова пошта» запустила перше мобільне відділення в контейнері, пілотний проєкт почав працювати в селищі Стоянка під Києвом.

«Відкрито перше мобільне відділення повного циклу, яке може розгортатися за п’ять хвилин і використовуватися для надання повного спектра послуг «Нової пошти». Воно створене на базі звичайного контейнера для перевезення посилок», – розповідають у компанії.

Пересувне відділення розташовується в центрі Стоянки за адресою: вулиця Меліораторів, 1. Працюватиме щодня, крім неділі: у будні з 10:00 до 17:00, у суботу – з 09:00 до 18:00. 

Як працює мобільне відділення «Нової пошти»

Клієнтів обслуговуватиме один або два оператори, які будуть надавати послуги надсилання й отримання посилок до 10 кг по Україні та за кордон. Також пропонують фінансові послуги: наприклад, зняття готівки, отримання переказу тощо. 

За місяць відділення може видавати до 10 000 посилок. На його даху встановлені сонячні панелі, тому воно може працювати повністю автономно.

Компанія планує використовувати мобільне відділення у Стоянці протягом двох-трьох тижнів, поки не відновить роботу стаціонарного. Після цього відділення буде переміщене в іншу локацію, де буде потреба.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі