«Дикий театр» у Києві відновлює роботу вперше з початку повномасштабного вторгнення, повідомила власниця театру Ярослава Кравченко.

У лютому покажуть «Червоне, чорне і знову червоне» (22 лютого), «Квіти для Елджернона» (23 лютого) і «Кайдаші 2.0.» (26 лютого). Вартість квитків – від 250 до 700 гривень. Усі вистави показуватимуть на «Сцені 6».

За словами Ярослави Кравченко, ціни на квитки, імовірно, поступово підвищуватимуть, щоби підняти гонорари людям, які працюють у театрі.

Уже в березні планують поновити вистави «Кицюню», «Гей парад», «Жінко, сядь», а також «Жуй. Ковтай». Деякі вистави, де близько 80% акторського складу захищає Україну на фронті, повернуть тільки після завершення війни.

Квитки, придбані на ці вистави, можна обміняти на інші, «підвісити» ще на один рік або задонейтити у фонд підтримки акторів «Дикого», які воюють у ЗСУ.

Для цього потрібно до 10 лютого написати на електронну пошту [email protected] лист із темою «Обмін», «Підвісити», «Фонд акторів» чи «Повернути кошти».

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Ремарк, Цвейг і постскриптум про любов і травму, а також оновлена вистава про Стуса під Rammstein. Розповідаємо про театральні прем’єри січня.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

обкладинка й фото: «Дикий театр»