У ТРЦ Gulliver відбудеться мультимедійне шоу «Україна всесвіту», де розповідатимуть історію України за допомогою проєкції 360°, кінетичним інсталяціям і звуковим ефектам.

«Глядачі повністю зануряться в космічний і символічний світ, у якому історія України відкриється по-новому. На прикладі знакових подій ми розкажемо, як викарбовувалися головні риси українців: космічність, мудрість і сердечність. І як об’єдналися ці риси в нашу унікальність – софійність», – розповідають організатори.

Крім того, паралельно з відеосеансами можна відвідати виставку «Сади софійності», присвячену проєкту, ярмарку зі стилізованим мерчем від українських виробників, а у вихідні – тематичні майстер-класи з гончарства, мозаїки тощо.

Покази відбуватимуться щодня, з 12:00 до 19:00, на четвертому поверсі ТРЦ Gulliver і триватимуть до кінця лютого. З детальним розкладом можна ознайомитися на сайті проєкту.

Вхід на покази безкоштовний, але попередньо потрібно зареєструватися (обираєте потрібну подію й бронюєте місце). Також під час шоу збиратимуть донейти для благодійного фонду «Таблеточки» на потреби онкохворих дітей.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Раніше ми розповідали про локації, де все ж облаштували місця для відпочинку в святкові вихідні.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі