У листопаді українці активно шукали флікери й катафоти, а попит на світловідбивні жилети, як порівняти з минулим роком, зріс у 20 разів – ідеться в аналітиці OLX. 

Світловідбивний одяг

За даними OLX, світловідбивні жилети, катафоти й флікери українці найбільше шукали на початку листопада 2022 року. Водночас, як порівняти з аналогічним періодом минулого року, пошук флікерів зріс у 245 разів.

Щодо оголошень, то кількість пропозицій як у листопаді 2021 року, так і в листопаді цього року майже однакова, у середньому по 150200 оголошень на світловідбивний одяг залежно від виду товару. А от кількість відгуків на оголошення суттєво зросла проти минулого року. Найбільше українці на початку листопада відгукувалися на оголошення про продаж флікерів (понад 7,5 тисячі разів) і світловідбивні жилети (майже 2 тисячі разів).

У середньому світловідбивні рюкзаки коштують 300 гривень, світловідбивні жилети 130 гривень, катафоти 80 гривень, флікери  50 гривень.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


У вересні найбільше шукали різні обігрівачі: конвектори, радіатори, тепловентилятори, масляні й класичні УФО. Також цікавилися буржуйками, твердопаливними котлами, газовими колонтами, біокаминами на спирті (майже 243 тисячі пошуків).

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі