«Укрпошта» створила «мережу незламності» – відділення компанії працюватимуть без світла й інтернет-зв’язку в більш як 20 тисячах населених пунктів, повідомив гендиректор «Укрпошти» Ігор Смілянський.

«Ваші бізнес- чи особисті замовлення більше не будуть залежні від планових чи аварійних графіків відключень», – відзначив Смілянський.

Оформити відправлення можна буде офлайн, безпосередньо у відділенні. Якщо є можливість скористатися мобільним інтернетом і застосунком «Укрпошти», можна оформити відправлення самостійно в застосунку та просто залишити посилки на відділенні.

Інструкцію з оформлення посилки можна знайти за цим посиланням, а інформацію про роботу поштових відділень – на мапі «Укрпошти».

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Майже всі відділення «Нової пошти» у великих містах обладнані генераторами й працюють, попри відключення світла. Там можна отримати всі послуги: відправити й отримати посилки, зняти готівку, розрахуватися готівкою й онлайн у мобільному застосунку, автосписанням або карткою через POS-термінал за наявності зв’язку з банком. Також у відділеннях можна зарядити телефони. Дізнатися адресу найближчого відділення з генератором можна за цим посиланням.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі