«ЛУН місто» створить інтерактивну мапу закладів, які працюють під час відключень світла, тобто мають автономне живлення, як-от генератори чи інше устаткування.

Представників бізнесу закликають розповісти про свої заклади, щоб команда «ЛУН місто» могла внести їх на майбутню карту: «Ви отримаєте більше відвідувачів, а люди отримають більше можливостей жити звичним життям».

Заповнити форму можна за посиланням.

Представників мережевого бізнесу просять звертатися на пошту [email protected] й указувати в темі листа «Світло».

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Росія з 10 жовтня регулярно атакує українські обʼєкти енергетики. Через це «Укренерго» час від часу застосовує стабілізаційні чи аварійні відключення й просить українців ощадно користуватися електроприладами в години пікового навантаження (уранці, з 07:00 до 11:00, і ввечері з 17:00 до 23:00).


За новими графіками відключень світло можуть вимикати тричі на день. Водночас у ДТЕК зазначають, що такі відключення можливі лише в критичних випадках.


На мапі «ЛУН Місто» можна моніторити тимчасове житло на Київщині, якість повітря в шістьох містах України, масштаби руйнування новобудов у Бучі, Ірпені й Гостомелі, становище ринку нових ЖК, ціни на пальне на АЗС Києва й навіть результати ЗНО.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі