Виконавчою директоркою (CEO) міжнародної організації United for Ukraine стала власниця й ексдиректорка видавництва «Основи» Дана Павличко.

Дана Павличко очолила організацію на початку вересня. Свого часу вона отримала в Брюсселі диплом бакалавра міжнародних відносин та економіки, а в лондонському King’s College захистила диплом магістра державного управління.

«За 12 років на чолі одного з найпрогресивніших нішевих видавництв в Україні – «Основи» – Дана реалізувала низку культурних проєктів і видала понад 100 книжок, які є не тільки артоб’єктами, а й допомагають українському суспільству переосмислити фундаментальні знання про нашу історію, знайти в них нові значення», – підкреслили в United for Ukraine.

На новій посаді Дана планує розвивати загальноєвропейську платформу для допомоги українцям, які були змушені залишити рідну країну, і реалізовувати проєкти, спрямовані на підтримку й відновлення України.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


United for Ukraine (UFU) — міжнародна громадська організація, яка надає допомогу людям, які рятуються від війни, за допомогою технологічної платформи, створеної у співпраці з світовими експертами. UFU також розвиваю проєкти спрямовані на відбудову України.


Дана Павличко – власниця й ексдиректорка видавництва «Основи». Вона входить до складу українського національного Комітету з відбору студентів на навчання до United World Colleges і є членкинею Спільноти української громадської спілки «Аспен Інститут Київ».

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі