Цього тижня ми говорили з Даною Павличко на вулиці Георгіївській, 7.

На Дані: сережки Accentuate Jewelry, шовкова піжама Sleeper, шльопанці Uterque

Я все купую дуже швидко,витрачаю на це мало часу, бо добре знаю що мені подобається, а що ні. Люблю українських виробників, тому часто купую речі в Gallery 48.

Люблю шопитись в інтернеті, бо там не потрібно говорити з людьми, кудись їхати чи йти. Непогано ставлюся до масс-маркету, він завжди пропонує щось розтиражоване та супердешеве.

Шовкова піжама Sleeper

Катя Зубарєва, засновниця цього бренду та моя подружка, я у них купила цей піжамний костюм. Sleeper – це дуже успішний український бренд, який продається навіть в США. Мені подобається ходити в піжамі, мені здається, що так треба.

Шльопанці Uterqüe

Uterüe, іспанський магазин, який представлений в Gulliver. Мені дуже зручно в них, я зараз в тапочках та в піжамі і я дуже щаслива.

Сережки Accentuate jewelry

Моя подруга подарувала мені ці сережки на день народження, знаючи, що я обожнюю рожевий колір і маю досить смішний смак.

Про місто

Улюблене місце – Золоті ворота, тут найкраща енергетика зі всього міста. Тут гарні кафе: «Зигзаг», «Косатка», тут наш офіс, тут такий собі дзен та стик різних часів. Мені здається, що тут все швидко і повільно водночас.

Фотографії Діани Андруник