«Укрпошта» випустила конверт «Ласкаво просимо до пекла» й нові абонементи на марки, повідомив генеральний директор «Укрпошти» Ігор Смілянський.

Придбати конверт «Ласкаво просимо до пекла» можна у всіх відділеннях Укрпошти та в онлайн-магазині з 20 вересня. Коштує він 15 гривень. 

Також Смілянський оголосив про старт продажів абонемента, який можна оформити на чотири місяці до кінця року. Він включає шість нових марок і конвертів з фокусом на культуру й історію України.

Абонемент включає поштові блоки й конверти. «Сад божественних пісень», випущений до 300-річчя від дня народження Григорія Сковороди, і «Культурні епохи України. Сармати», кількість останнього – всього 20 000 тисяч примірників, але власники онлайн-абонементів гарантовано отримають їх у свою колекцію.

«Останній планували випуск що до війни, тому тираж обмежений і ми вирішили його не змінювати. А от як і де буде запускатися марка, присвячена Григорію Сковороді, поки сюрприз», – написав Смілянський.

Також тут включені конверти «Писанки. Перший день» із зображенням писанок Львівської й Вінницької області. І два художні конверти: 25. Ukrainian Fashion Week зі спецпогашенням і «Ласкаво просимо до пекла!»

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


«Укрпошта» з початку повномасштабного вторгнення Росії випустила шість марок й кілька тематичних конвертів. Перша марка «Русскій воєнний корабль...» вийшла накладом 1 мільйон екземплярів. Половину накладу продали за три дні. Щоб купити марку, людям доводилося відстояти великі черги.

Продаж другої марки «Русскій воєнний корабль… Всьо» стартував 23 травня. Її випустили накладом у п’ять мільйонів примірників, тобто вп’ятеро більше, ніж першу. Наступного дня «Укрпошта» спільно з Intertop запустили в продаж мерч із зображенням марки. Третю марку «Українська мрія» продавали з 28 червня. А четверту «Доброго вечора, ми з України» почали продавати вже за місяць, 28 липня.

Також «Укрпошта» до Дня Незалежності випустила поштовий блок  «Вільні. Незламні. Непереможні».

1 вересня «Укрпошта» випустила п'яту тематичну марку «із зображенням життя Патрона» – піротехніка ДСНС. 

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі