American University Kyiv (AUK) розпочав свій перший навчальний рік. До закладу зарахували 152 студенти, майже чверть із них склала вступні іспити на понад 190 балів.

Через повномасштабну війну перший семестр навчання проходитиме не в будівлі Річкового вокзалу Києва, а в онлайн-режимі. Для роботи використовуватимуть платформу Canvas (LMS), яку називають «флагманом у ЗВО США».

Студенти вчитимуться на пʼяти програмах, серед яких Global Management, Business Administration і Software Engineering. Усі навчальні матеріали базуються на програмах державного Університету штату Аризона в США (ASU).

Співпраця з Університетом Аризони також дає студентам можливість отримати подвійні дипломи.

В Американському університеті розповідають, що процес вступу передбачає аналіз не тільки знань, а й особистих якостей абітурієнта, його лідерського потенціалу.

«Студенти брали участь у віртуальних презентаціях, створювали відео й мотиваційні есеї про досягнення та цілі. Подібно до того, як це відбувається в американській системі вищої освіти», – розповідають в AUK.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Американський університет у Києві (American University Kyiv) розміщуватиметься у відреставрованій будівлі колишнього Річкового вокзалу на Поштовій площі столиці. Ось який вигляд буде мати кампус.

В Україні також відкриють Президентський університет. Там готуватимуть фахівців зі спеціальностей: інформаційні технології, кібербезпека та штучний інтелект, нанотехнології, аерокосмічні, енергетичні технології, біотехнології й науки про здоров’я, глобалізація й міжнародні комунікації.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі