Розробники застосунку Bird для оренди квартир у Києві повідомили про «масштабне» оновлення. Нові функції перенесли з лондонської версії за три місяці після запуску в Британії.

Серед нових інструментів є «олівчик» – можливість намалювати на карті «улюблену» область для моніторингу квартир і нових оголошень. 

Також у застосунок повернули «квартіндер», цю опцію тимчасово додавали на День закоханих. Тепер «квартіндер» став повноцінною функцією програми: квартири можна свайпати праворуч або ліворуч, щоб знайти улюблену, пишуть розробники.

Крім того, у застосунок додали опцію «пошуку», за яким можна обирати конкретні мікрорайони, метро, ЖК й адреси.

«Застосунок став працювати стабільніше, швидше, були виправлені дрібні баги та внесені майже не помітні, але важливі поліпшення. Наприклад, поліпшили алгоритм натиску на 3D-будинки на мапі, на який скаржилися користувачі. Тепер будинки натискаються й обираються правильно», – кажуть у Bird.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Bird – застосунок для iPhone, який допомагає знайти квартиру в Києві за допомогою 3D-карти, а також розпізнає фейкові оголошення й попереджає про них користувача.

У липні 2021 року в програмі запустили функцію віддаленого перегляду квартир для оренди. У травні 2022-го Bird запрацював у Лондоні, але під новою назвою – Birb.

Попит на оренду квартир у Києві відновився до рівня 23 лютого, свідчить статистика Bird.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі