У Київраді затвердили порядок призначення керівників педагогічних закладів і педпрацівників, повідомляє пресслужба КМДА.

Через те, що конкурси в умовах воєнного стану проводити неможливо, керівників шкіл, інклюзивних і професійно-технічних закладів освіти, а також ректора університету Грінченка призначатиме директор департаменту освіти і науки КМДА. 

Керівників призначатимуть на умовах строкового трудового договору (контракту). 

Крім того, педагогів Центру професійного розвитку педпрацівників Києва призначатиме директор Центру за погодженням з директором департаменту освіти і науки КМДА на строк, який не перевищує строку дії воєнного стану та 12 місяців після його припинення або скасування. Відповідно й педагогів інклюзивно-ресурсних центрів.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Навчальний рік 2022–2023 розпочнеться 1 вересня й триватиме на місяць довше.

Залежно від безпекової ситуації в регіоні форма навчання може бути очною, дистанційною чи змішаною. Під час повітряної тривоги освітній процес переривається. Учителі й учні мають організовано прослідувати до укриттів і залишатися там до завершення тривоги.

У Києві згідно з рішенням міської ради мають обладнати укриття в комунальних дитячих садочках і школах, які досі не мають таких споруд.

Станом на 21 липня в столиці лише 75% шкіл були готові до початку навчального року.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі