У винному барі Pure & Naive, що неподалік від Золотих воріт, 23 липня проведуть благодійний день.

Там влаштують пікнік на літній терасі, де можна буде спробувати страви зі спеціального меню від шефа, деякі з них будуть готувати на грилі. Крім того, можна буде придбати одну зі 100 пляшок вина від Sabotage Wine, які вціліли на складі під Києвом. Також можна буде «створити букет разом з Attepmt, квітковий гараж яких переїде на один вечір до Pure & Naive», розповідають організатори.

Мета заходу – зібрати 125 000 гривень на відбудову трьох будинків для жителів села Количівка Чернігівської області. Усі зібрані кошти витратять на закупівлю будівельних матеріалів: піноблоків, дерева, покрівлі, вікон і дверей.

«В нормальному житті у нас мав би бути день народження. Який би можна було святкувати, радіти та обійматись. Але його не буде, допоки не буде нашої перемоги. В російській загарбницькій війні, що триває вже 147-ий день», – коментує ініціативу засновник Pure & Naive Павло Гук. Тож замість Дня народження вирішили влаштувати «День відродження».

Під час події звучатимуть Sasha Tessio та Artem Yarmosh. Початок благодійного дня запланований на 16:30.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Заклад Pure & Naive Wine Bar & Bistro почав роботу на вулиці Івана Франка у липні 2020 року.

Sabotage Wine – це український дистриб’ютор вина, який спеціалізується на неконвенційних позиціях і популяризує натуральні й органічні вина. У жовтні 2021 року відкрили перший магазин натурального вина в Україні, який розташований у гастрономічному комплексі Garage від goodwine.

Редактор The Village Україна Ярослав Друзюк розпитав співзасновника goodwine Володимира Шаповалова про збитки від втрати складу, відновлення компанії, плани відкрити великий комплекс магазинів і ресторанів Fudo.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі