Поліцейських, які ввірвалися на Нижньоюрківську, 31, відсторонили від роботи та проводять службове розслідування, повідомили в поліції Києва. 

За версією поліції, правоохоронці побачили шістьох людей на території розважального закладу на вулиці Нижньоюрківській у Подільському районі, які порушували комендантську годину. П’ятеро з них були п’яні. Поліціянти відвезли їх на перевірку. 

Щодо інформації, яка свідчить, що поліцейські ввірвались у приміщення та викрали речі, проведуть службове розслідування. Правоохоронців поки відсторонили від виконання обов’язків. 

Та в ніч на четверте липня ще більше правоохоронців прийшли на Нижньоюрківську, пишуть у майстерені «Баня». Вони оприлюднили відео, на якому видно, що правоохоронці з автоматами прийшли, спробували ввійти, але двері були зачинені. Потім вони покинули територію.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Поліція в ніч на друге липня прийшла з рейдом на територію арткластера на Нижньоюрківській, 31. За словами співробітника, правоохоронці зламали технічну стіну в майстереню «Баня» та задні двері клуба Otelʼ. Там вони вкрали пару спальників і питну воду. Також намагалися розбити вікно клубу Closer.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі