У Києві оновлюють розмітку на велодоріжках понад 60 магістральних вулиць, повідомив в ефірі телеканалу «Київ» перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

Роботи вже завершили на Хрещатику, вулицях Братиславській, Володимирській, Богатирській, Солом’янській, Богдана Хмельницького, Європейській і Михайлівських площах, проспектах Науки й Валерія Лобановського, Столичному та Наддніпрянському шосе.

Днями обіцяють нанести дорожню розмітку на Харківському шосе, Броварському проспекті та вулиці Мечникова. Також найближчим часом роботи заплановані на вулицях Ревуцького, Курнатовського, Березняківській, Софіївській.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Також у Києві відновили ремонтні роботи на вулиці Ентузіастів. Наразі вони тривають на ділянці, де ремонт почався минулого року від бульвару Ігора Шама до Русанівської набережної. Протягом трьох тижнів обіцяють вкласти новий нижній шар асфальту. Наразі на вулиці організували односторонній рух.

На вулиці Льва Толстого в Києві створюють велодоріжки, але вони не мають логічного продовження, кажуть в організації «Київ – Велосипедне Місто».

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі