На благодійний аукціон «Прозорро Продажі» виставлять дорожній знак «Нах*й, знов нах*й і до росії нах*й”», який показує, куди треба йти росіянам.

Цей знак із Сумської області виготовили на третій день війни, 26 лютого: «На ньому, на жаль, є сліди від куль», пишуть в «Укравтодорі».

На аукціон виставлять лише один такий знак і його масовий продаж не планують, зазначають організатори. Новий власник знаку зможе встановити його в межах свого домогосподарства або в іншому місці, окрім доріг загального користування.

Охочі взяти участь в аукціоні мають зареєструватися до 18:00 1 червня за посиланням. Усі зареєстровані учасники отримають посилання на аукціон у день його проведення, 2 червня.

Стартова ціна за лот становить 50 000 гривень або 1,5 тисячі доларів. Усі зібрані кошти спрямують на спеціальний рахунок Нацбанку, що перерахує гроші ЗСУ.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Після початку повномасштабного вторгнення рф «Укравтодор» запропонував демонтувати більшість дорожніх знаків і встановити спеціальний вказівник для окупантів, щоб дезорієнтувати їх на місцевості.

Також сьогодні, 24 травня, о 14:00, відбудеться аукціон, куди виставили іменну ручку Джо Байдена (подібною він підписав лендліз для України).

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі