На благодійний аукціон «Прозорро Продажі» виставлять іменну ручку Джо Байдена. Подібною ручкою президент США підписав закон про ленд-ліз 9 травня, що прискорить постачання зброї в Україну.

Ручку як лот на благодійний аукціон виставив Державний концерн «Укроборонпром». Генеральний директор концерну Юрій Гусєв надав ручку, яку отримав в подарунок від Джо Байдена, коли той відвідав Україну в 2017 році.

Стартова ціна за лот 30000 гривень або 1 000 доларів. Подати заявку для участі можна за посиланням. Їх прийматимуть до 23:59 23 травня. У день проведення аукціону учасники отримають лінк.

Аукціон відбудеться 24 травня о 14:00 за київським часом.

Виручені на аукціоні кошти спрямують на підтримку 47 окремого батальйону під командуванням Івана Шаламаги. За два тижні цей батальйон вирушає на Донецький та Луганський напрямки: кошти потрібні на пікапи, вартісну техніку та спорядження для бійців.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


«Укрпошта» разом із системою «Прозорро.Продажі» проведе тиждень благодійних аукціонів із продажу марок «Русскій воєнний корабль, іді … !» Він стартує сьогодні, 16 травня.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі