Український лоукостер SkyUp відкрив продаж квитків на весняні рейси до Іспанії, Австрії та Греції, які виконуватимуть із трьох українських міст: Львова, Запоріжжя та Харкова, повідомляє авіакомпанія.

Зі Львова авіакомпанія щопонеділка літатиме до Мадрида (з 28 березня), щовівторка та щопʼятниці – до Відня та Валенсії (з 22 квітня), а також щосереди й щосуботи – у Салоніки (з 28 травня).

З Харкова, починаючи з 28 травня, виконуватимуть суботні рейси до грецького острова Корфу (Керкіра). Квитки в одну сторону можна придбати від 3300 гривень.

Із Запоріжжя (з 27 травня) щопʼятниці виконуватимуть рейси до грецького Родоса. Квитки із Запоріжжя коштують від 3152 гривень, а з Родоса – від 3326 гривень.

У SkyUp також кажуть, що авіакомпанія надає можливість або змінити дати рейсу, або повернути гроші за квиток, якщо мандрівці завадить COVID-19.


Наразі до Австрії пускають лише повністю вакцинованих людей і тих, хто має сертифікат про одужання. Водночас обидві категорії людей мають надати негативний результат ПЛР-тесту, зробленого максимум за 72 години до вʼїзду.

Щоб потрапити в Іспанію, потрібно пройти повний курс щеплень вакциною, схваленою ВООЗ (до цього списку входить CoronaVac). Ці правила не поширюються на дітей до 12 років.

З 19 грудня навіть вакциновані туристи, що їдуть до Греції, обовʼязково мають здати негативний ПЛР-тест на COVID-19 не пізніше ніж за 48 годин до вильоту.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

обкладинка: SkyUp