Киян, які записані на вакцинацію через додаток «Дія», будуть щепити від COVID-19 у пунктах, відкритих на базі Центрів первинної медико-санітарної допомоги (поліклініках), повідомляє КМДА.

«Для зручності містян медики телефонують і запрошують на вакцинацію в конкретний час і до конкретного закладу згідно з черговістю листа очікування. Щоб потрапити в лист очікування, необхідно зателефонувати своєму сімейному лікареві та повідомити про бажання вакцинуватися», – повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

Окрім того, киян, зареєстрованих у додатку «Дія» та записаних через сервіс Helsi.me, 17–18 червня вакцинуватимуть у центрі на базі Міжнародного виставкового центру біля станції метро «Лівобережна».

Також, за даними КМДА, в Києві продовжують щепити цільові групи за календарем вакцинації МОЗ: медичних, соціальних працівників, учасників ООС, освітян, працівників законодавчих, виконавчих і судових органів влади, людей похилого віку.


Центр вакцинації для зареєстрованих у «Дії» у МВЦ на лівому березі в Києві відкрили 29 травня. Там роблять щеплення тим, хто записався в застосунку «Дія». На вихідних там дві черги – тих, хто отримав запрошення на конкретний час, і тих, хто прийшов отримати щеплення в порядку живої черги.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Обкладинка: Центр громадського здоров’я