Центр вакцинації від COVID-19 із 29 травня почне працювати на базі Міжнародного виставкового центру поряд зі станцією метро «Лівобережна», повідомив міський голова Києва Віталій Кличко.

Там у вихідні робитимуть щеплення китайською вакциною CoronaVac тим киянам, які зареєструвалися в додатку або на порталі «Дія».

МВЦ на лівому березі Києва. Фото: вікіпедія

Перший заступник голови КМДА Микола Поворозник додав, що з собою необхідно мати паспорт, ідентифікаційний код, мобільний телефон для підтвердження реєстрації в застосунку «Дія» та бажано копію декларації з лікарем, якщо є.

Вакцинація триватиме в суботу та неділю з 10:00 до 18:00 за адресою: проспект Броварський, 15 (корпус 4, вхід 4-А).

Наразі в Києві працює 98 додаткових стаціонарних пунктів щеплення на базі центрів первинної медико-санітарної допомоги, а також 15 мобільних бригад.

За даними Кличка, у Києві вже вакцинували понад 113 тисяч людей, переважно – медиків, соціальних працівників, учителів, залучених до ЗНО, паралімпійців і маломобільних людей. Усі дози для першої дози вакцини в Києві вже використані, зараз триває щеплення другою дозою.

25 травня Київ отримав нову партію вакцини CoronaVac. 20 640 доз використають для щеплення паралімпійців, правоохоронців, працівників санаторно-курортних закладів і киян, які записалися в чергу в «Дії».


Міжнародний виставковий центр (МВЦ) – виставковий центр біля станції метро «Лівобережна» в Києві, розташований за адресою Броварський проспект, 15. Там проводили пісенний конкурс Євробачення 2017.


У Львові центр вакцинації для людей із черги в «Дії» відкриють з 29 травня на базі стадіону «Арена Львів».

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі