В Україні запустять сервіс для оренди будинків біля природи «Уліс», повідомляє 34travel.

За словами одного з засновників проєкту Євгена Лавренюка, концепція «Уліс» полягає у тому, щоб дати гостям те, чого вони не можуть отримати в місті: розпалити багаття на подвір'ї, посмажити м'ясо на мангалі, посидіти біля каміна.

Проєкт «Уліс» передбачає будівництво та здавання в оренду будинків на природі, де можна комфортно жити навіть протягом року.

Для першої локації обрали село, в якому прописані лише 11 людей. Воно розташоване за 40 кілометрів від Києва, за Гостомелем. На першому етапі там буде чотири будинки. З часом їхню кількість планують збільшити до двадцяти. 

«Наша філософія в тому, що гості їдуть в першу чергу за природою, тому сам будинок ми робимо простим і функціональним. Ми не будемо будувати паркани навколо будиночків, займатися ландшафтним дизайном або висаджувати газон», – розповідають ініціатори проєкту.

На локації не буде ресторану, щоб не створювати додаткову міську метушню, але працюватиме кейтеринг: можна зробити замовлення через додаток, а потім отримати страви із локальних продуктів у кошику під дверима будинку.

«Їжа буде простою і зрозумілою, тому що тут працює та сама філософія: не дивувати тим, що ти можеш отримати і в місті», – додають засновники «Уліса».

У кожному будинку буде Wi-fi, але за проханням його можна буде відключити.


The Village Україна розповідали, куди можна поїхати за годину від Києва.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Фото та обкладинка: «Уліс»