Ми вже писали про заміські комплекси, куди можна поїхати для короткого відпочинку. Цього разу зібрали локації для прогулянки, пікніка та милування заходами сонця.

Лютіж

Лютіж – село у Вишгородському районі, Київської області, розташоване на березі Київського водосховища за 22 км на північ від Київ. Тут є ліс і пляж, усе, що треба для того, аби втекти від міської метушні.

Локація

Київське море

Одне, мабуть, із найпопулярніших місць, куди можна поїхати, аби перезавантажитись і побути із природою. На набережній біля ГЕС можна покататися на самокаті, роликах, велосипеді чи просто прогулятися. Якщо проїхати далі вздовж води – можна обрати гарне місце на березі для пікніка чи просто провести захід сонця.

Локація

Пуща-Водиця

Курортна місцевість із сосновим лісом у північно-західній частині Києва в межах Оболонського району ідеально підійде для літнього відпочинку біля води чи в лісі. Якщо не плануєте діставатись до локації на авто, то радимо проїхатись трамваєм №12 зі станції «Контрактова площа», який курсує через ліс.

Локація

Українська Ісландія

Обриви з високих схилів, вкриті травою, які ви могли бачити на численних фото, розташовані за 50 кілометрів від Києва. Локація отримала назву українська Ісландія за свою схожість на ісландські ландшафти. Крім фотосесій, сюди можна приїхати просто на прогулянку чи пікнік.

Локація

Коростишівський кар’єр

Це затоплений гранітний кар’єр біля міста Коростишів, що поруч із Житомиром. Серед туристів локація відома під назвою «каньйон». Сюди не вийде приїхати позасмагати, але локація чудова для пікніків, відпочинку та прогулянки.

Локація