З 16 вересня на центральному вході до ВДНГ в Києві почне працювати альтернативний благодійний вхід «Вхід до змін».

Тож потрапити на територію ВДНГ можна буде двома способами: безкоштовно, як і раніше, або скористатися благодійним входом «Вхід до змін». Потрапляючи через цей вхід, можете зробити внесок на розвиток комплексу.

Яку суму сплачувати за вхід, кожен буде вирішувати сам: працюватимуть три турнікети з різною вартістю (30, 60 або 100 гривень). Розрахуватися можна платіжною карткою.

Усі кошти від платного входу буде автоматично перераховано до бюджету Експоцентру. Гроші від внесків підуть на реконструкцію павільйонів і доброустрій комплексу.

Ідея створення благодійного входу розроблена PR-агенцією Dontstop Agency, командою ВДНГ й дизайнерам Максимом Білецьким та Іваном Тамбовським.

«ВДНГ не отримує бюджетного фінансування, а ні на розвиток, ні на операційну діяльність. Усі зароблені від діяльності кошти спрямовується виключно на підтримання та відновлення застарілої інфраструктури Експоцентру, ремонти, доброустрій території, догляд за лісопарковою зоною або на погашення податкових боргів», – коментує Євген Мушкін, генеральний директор «Експоцентру України».


З 22 серпня на ВДНГ стартували екскурсії місцями, частина з яких раніше була закрита для відвідувачів.