«Агенти змін» у рамках проекту впорядкування київських фасадів представили нові рекомендації щодо розміщення вивісок на Ярославовому Валу.

Ярославів Вал, 7. Зеленим кольором позначені зони, рекомендовані для вивісок; блакитним – для табличок і списків / Дивитись документ

У документі представлені рекомендації дизайнерів щодо розміщення вивісок, табличок та списків для окремих будинків на Ярвалу. Він стане додатком до «Правил вивісок для історичних районів Києва», який дизайнери розробили півроку тому.

Нещодавно «Агенти змін» також представили дослідження Пасажу та показали, який вигляд він може мати після оновлення фасадів та вивісок.


 «АГЕНТИ ЗМІН» – громадська організація, створена спільнотою дизайнерів-волонтерів. Основна мета – формування міського середовища та комунікації в ньому, в основі якого лежить повага до людини, інклюзивність і відкритість простору, зазначають в організації. Серед проектів – схема орієнтування в київському метрополітені, проект правил розміщення вивісок на фасадах будинків у історичних районах Києва, дослідження Подолу.