Літо – це сезон пікніків і їжі на свіжому повітрі. Де це зробити в межах міста – розповідаємо далі. Також раніше писали, куди можна поїхати з міста на природу або в заміські комплекси.

«Наталка»

Парк розташований уздовж берега Дніпра, від Оболонської Набережної до Північного мосту. Загальна площа території парку становить близько 25 га. У цьому парку обожнюють проводити час діти, оскільки він облаштований сучасними дитячими майданчиками.

Окрім того, що тут є місце для пікніка, сюди можна приїжджати, щоб позайматися йогою, побігати чи покататись на велосипеді.

Локація

ВДНГ

На території ВДНГ можна не лише покататися на велосипедах і самокатах. На території діє зона відпочинку «Яблуневі сади», на якій можна провести свята різного формату. Тут пропонують 28 альтанок зі столами та лавами, розраховані на 10–44 особи. До кожної альтанки додається мангал, який входить у вартість оренди.

Також на території саду працює дитячий майданчик, є вода, біотуалет, дитячі пісочниці.

Локація

«Березняки»

Якщо є бажання відсвяткувати день народження на природі або ж відпочити великою компанією, то радимо орендувати альтанку на «Березняках» біля води. У святкові та вихідні дні замовляйте оренду заздалегідь.

Локація

X-park

Окрім водних розваг, на території парку працює п’ять гриль-зон різних розмірів і дизайнів. Представники радять приїжджати на місце й обирати локацію для святкувань подій або ж ознайомитися з альтанками в онлайн 3D-турі.

Локація

«Голосіївський парк»

«Голосіївський» розташований у південній частині міста. Тут є чотири ставки, де можна покататися на човнах, катамаранах чи порибалити. Також у парку можна орендувати альтанку та мангал.

Крім цього, тут є розваги для дітей у вигляді батуту та транспорту в оренду.

Локація

«Маріїнський парк»

Якщо є бажання завершити прогулянку в центрі міста пікніком, то «Маріїнка» – це чудовий варіант. Тим більше, що поруч Kyiv Food Market, на якому можна взяти із собою теплий обід і перекусити на свіжому повітрі.

Для жителів центральної частини міста – це ще й чудова можливість займатись спортом чи просто вийти ввечері на пробіжку або прогулянку.

Локація

«Політехнічний парк»

Цей парк – справжнє студмістечко. У 1950–60 роках закладався викладацьким і студентським складом.

Цей парк просторий і комфортний для катань велосипедом чи самокатом і, звичайно там є галявини для пікніка.

Локація

«Парк імені Тараса Шевченка»

Це ще одна локація для тих, хто не любить їхати далеко від центру. Для молодих батьків цей варіант є виграшним і водночас не дуже комфортним, оскільки там є великий дитячий майданчик, де малюки можуть весело провести час.

З мінусів – там завжди дуже багато людей. Крім цього, в парку представлено чимало бізнесів, які надають послуги, повз яких дітям важко пройти, наприклад, оренда дитячих автомобілів.

Та все-таки це хороше місце для зустрічі із друзями: можна купити в супермаркеті багет, хамон і полуницю та влаштувати пікнік.

Локація

Парк «Партизанська слава»

Великий парк із різними розвагами для жителів лівого берега. Локація має площу приблизно 110 га з озерами, лісом і парковою зоною.

На території три озера й біля одного з них розташовані альтанки з мангалами. Ближче до головного входу є футбольний стадіон, літня сцена, дитячий майданчик, парк атракціонів і кафе.

Локація

Ботанічний сад імені Фоміна

Весною та влітку цю локацію можна використовувати не лише для фотосесій біля квітів, але й у тому числі для прогулянок.

Локація