Реінтеграція в суспільство – терапевти, театр і звичайна робота. Як це – змінити піксель на джинси
Про військовий досвід і необхідність знайти місце, де ти найбільше приносиш користь своїй країні
Співвласниця та шеф-кондитерка Олександра Педченко – про роботу з переселенцями та зміни в бізнесі
Разом із військовими говоримо про те, чому не всім місце в окопах і чому без тилу ми програємо
Про підготовку до війни, ленд-ліз, можливості пришвидшення перемоги та бачення України майбутнього
Власниця компанії «Т-Стиль» Олена Талапа про перепрофілювання виробництва та бізнес сьогодні
Першими почали працювати з World Central Kitchen, – історія одеського шеф-кухаря та власника ресторану
Історія співзасновника Івана Кисилиці про збільшення виробництва, вихід на експорт і новий завод
Пояснюємо разом з економістом