Аудіо- й відеодзвінки в соцмережі Х стануть доступними для всіх користувачів, пише Engadget із посиланням на інженера компанії Енріке Баррагана.

У Х зазначають, що всі акаунти тепер зможуть здійснювати й приймати дзвінки. Раніше лише преміумакаунти мали таку можливість.

Тепер ця функція буде доступна для користувачів, які відстежують одне одного в соцмережі й принаймні одного разу обмінялися повідомленнями. За словами Баррагана, у налаштуваннях можна також дозволити отримувати дзвінки від усіх користувачів соцмережі.

   

У серпні 2023 року генеральна директорка X Лінда Яккаріно анонсувала функцію відеодзвінків в Х. За її словами, удосконалення платформи й нові функції мають перетворити її на «застосунок для всього». У жовтні 2023 року частина користувачів Х отримала сповіщення про функцію аудіо- й відеодзвінків.

   

У блозі соцмережі X (Twitter) розповіли про плани компанії на 2024 рік, серед яких «поліпшення реклами» й можливостей пошуку за допомогою штучного інтелекту й запуск P2P платежів, тобто грошових переказів від однієї людини іншим людям.

   

Наприкінці липня 2023-го соцмережа змінила лого на Х й оновила кольорове оформлення, а у вересні Ілон Маск заявив, що хоче зробити X (Twitter) повністю платним. Також стало відомо, що платформа планує збирати біометричні дані користувачів і видалити функцію блокування.

   

Політика Ілона Маска в X (Twitter) допомогла поширити російську пропаганду, свідчить звіт Єврокомісії.