«Укрзалізниця» виставила на онлайн-аукціони Prozorro перші обʼєкти для оренди на понад 20 вокзалах по всій країні, повідомляє команда «Прозорро.Продажі».

Загалом пропонують 53 лоти для оренди в Києві, Львові, Ужгороді, Трускавці, Кривому Розі, Дніпрі, Одесі й інших містах. У Києві планують здати в оренду пʼять локацій під банкомати й кавʼярню.

На інших вокзалах також пропонують зони невеликої площі, призначені для вендингових апаратів, кавоматів, банкоматів і терміналів. Загальна стартова вартість виставлених обʼєктів – майже 200 тисяч гривень, повний перелік локацій можна знайти за посиланням

Переможці торгів матимуть право укласти договір оренди строком майже на три роки з правом пролонгацією.

Онлайн-аукціони заплановані на 18 й 22 вересня. Щоб взяти участь у торгах, потрібно зареєструватися на одному з акредитованих майданчиків.

У «Прозорро.Продажі» також анонсували нові онлайн-аукціони з оренди від «Укрзалізниці», що мають відбутися «згодом».

   

На Центральному залізничному вокзалі в Києві вже працюють дайнер Nunu, Milk Bar, кавʼярні One Love Coffee й Idealist. Крім того, планують запустити фудкорт, де будуть представлені «відомі мережі закладів харчування». Редакція The Village Україна спілкувалася про ці плани й оновлення іміджу з представниками «Укрзалізниці».