Чат-бот на основі штучного інтелекту Bard від Google почав працювати в Україні. Тепер усіма можливостями бота можна користуватися українською мовою.

Bard оновили й додали декілька нових функцій. Наприклад, можна отримувати аудіовідповідь від чат-бота. У Google пояснюють, що це корисно, якщо потрібно почути правильну вимову чи послухати вірш або сценарій.

Тон і стиль відповідей Bard тепер має пʼять різних варіацій – простий, довгий, короткий, професійний або звичайний. Відповіді, які чат-бот уже надав, можна скорочувати або подовжувати завдяки цій функції. Поки що вона працює лише англійською мовою.

Крім того, можна закріплювати й перейменовувати розмови, експортувати код Python у Replit, ділитися відповідями чат-бота з друзями й використовувати в запитах зображення. Штучний інтелект аналізуватиме їх разом із текстом за допомогою Google Lens.

Загалом із чат-ботом Bard можна взаємодіяти понад 40 мовами, список країн планують розширювати.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Google анонсував чат-бот на основі штучного інтелекту Bard у лютому 2023 року, який став конкурентом ChatGPT від OpenAI. Ми розповідали про чат-бот Bing від Microsoft, який планує наздогнати конкурентів, а також «темну» сторону пошуковиків.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі