Для українських переселенок в Україні й Польщі запускають нову освітню онлайн-програму. Для навчання відберуть 80 кандидаток.

Це будуть онлайн-уроки, які складаються з 11 модулів. Серед них – основи ведення бізнесу, просування в соцмережах, маркетинг і розроблення бізнес-стратегії. Програма розрахована на шість місяців.

Участь можуть взяти повнолітні жінки з України, які мають повну загальну шкільну освіту. Пріоритет на другому етапі відбору надаватимуть жінкам, які втратили дохід через війну.

Зареєструватися на відбір до програми можна за посиланням. Дедлайн – 30 червня 2023 року, о 23:00. Освітній курс пізніше додадуть на портал «Дія.Бізнес», щоб інші українці могли переглянути його.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


З початку 2023 року кожен другий бізнес в Україні відкривають жінки. Від початку року зареєстрували вже 36 892 ФОПи, з них 51%, або 18 776, створили жінки.

Для жіночого й сімейного малого та середнього бізнесів стартувала грантова програма в Україні. У межах ініціативи можна отримати від 10 до 35 тисяч доларів. Дедлайн подачі до 24 липня 2023 року.


Мінцифри презентувало платформу «Дія.Освіта», де можна безкоштовно почати опановувати нову професію. Навчання проходить у форматі онлайн-серіалів, подкастів, вебінарів і гайдів. У «Дія.Освіта» також є онлайн-симулятори, які імітують робочі ситуації.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі