Google додасть автоматичні субтитри та їхній переклад українською у браузер Chrome, пише Gizmondo. Це технологія Live Translate, яка розпізнає мову й перекладає в реальному часі.

Досі ця функція була доступна лише на смартфонах Google Pixel 6. Як пише Gizmondo, один із тестувальників технології опублікував скриншоти оновлення на Reddit.

Згідно зі скриншотами, автоматичні субтитри базово будуть доступні для шести мов: англійської, французької, німецької, італійської, японської й іспанської. Однак можливість перекладати аудіо будь-якої з цих мов матимуть усі мови зі списку підтримуваних, серед яких є й українська.

Технологія Live Translate дозволятиме створювати субтитри українською до будь-якого фільму чи серіалу в режимі реального часу, незалежно від мови мови оригіналу.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Google почав працювати над Live Translation принаймні з 2020 року. Вперше технологію представили на смартфонах Google Pixel 6 рік потому, в 2021-му. Тепер функцію планують додати й до браузера Chrome.


Пошук в інтернеті – це Google. Розповідаємо, як Microsoft хочуть це змінити завдяки пошуковику Bing і штучному інтелекту.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі