Громадська організація CSR Ukraine запускає другу безоплатну навчальну програму для жінок-підприємиць.

Програма орієнтована на жінок, які мають бізнес-ідею, але потребують знань і порад від експертів для її реалізації, а також на підприємиць, які вже мають бізнес на стадії запуску й хочуть його розвинути. 

Навчання проходитиме в онлайн-форматі в лютому й березні 2023-го.  Буде 10 практичних онлайн-лекцій і воркшопи з менторами, робоча мова – англійська. Учасницям допомагатимуть перетворити свою ідею на бізнес-план, пропрацювати стратегії масштабування, кризового менеджменту й залучення інвесторів. Також у програмі – маркетинг і брендинг.

Упродовж програми учасниці працюватимуть над індивідуальними бізнес-планами під керівництвом менторів.

Після завершення програми відбудеться пітчинг, під час якого організатори оберуть трьох переможниць. Вони отримають грант на суму 4000 доларів, який можна буде використати на оплату консультаційних й експертних послуг для розвитку справи.

Щоб потрапити на програму, потрібно пройти відбір. На першому етапі оцінюватимуть заявку й мотивацію, фінальне рішення ухвалюватимуть після онлайн-інтерв’ю.

Заявку на участь у програмі можна подати до 5 лютого за цим посиланням.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Українців запрошують долучитися до створення хабів для жінок-підприємиць. Там проводитимуть воркшопи, відкриті події й лекції від підприємиць, щоби допомогти жінкам знайти інвесторів. Перші три хаби відкриють вже навесні 2023-го.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі