McDonald's планує скоротити частину свого корпоративного персоналу, повідомляє CNN з посиланням на лист генерального директора Кріса Кемпчінскі працівникам.

«Ми оцінимо ролі та рівень персоналу в окремих частинах організації, і попереду будуть важкі дискусії та рішення»,  сказав Кемпшинскі.

Окремі інституції планують взагалі припинити. «Це допоможе нам рухатися, швидше, як організації, одночасно зменшуючи наші глобальні витрати та звільняючи ресурси для інвестицій у наше зростання», – додав генеральний директор.

McDonald's був зіркою пандемії: люди замовляли у компанії більше їжі на виніс у перші дні пандемії, а продажі зросли протягом останнього року, оскільки інфляція змусила відвідувачів ресторанів шукати дешевші варіанти, пише CNN.

Але у компанії заявили, що через зростання інновацій планують скорочення роботи, яка не відповідає пріоритетам компанії. Також McDonald's готується прискорити відкриття нових ресторанів, щоб відповісти на підвищений попит. 

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Уперше у своїй історії з моменту заснування у 2004 році корпорація Meta також заявила про скорочення кількості працівників і бюджету. 


Ресторани McDonald's в Україні не працювали з 24 лютого до середини вересня 2022 року. 

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі