Конференцію для ресторанного бізнесу «РестоПрактики» проведуть у грудні в Івано-Франківську, на території ревіталізованого заводу «Промприлад».

На заході йтиметься про те, як зараз «живе й робить бізнес український ресторатор». Спікери розповідатимуть, як мотивувати команду, відкривати нові заклади під час війни, тримати фудкост в умовах інфляції, водночас допомогати ЗСУ й робити плани на майбутнє.

Програма заходу розрахована на два дні  15 та 16 грудня 2022 року. Серед спікерів – Ілля Сьомін [Tin Tin Food Spot, Pie Spot], Олександр Жиляєв [Ponchyk Boy] й Олександра Педченко [Coffee Records].

Лекцію також проведе Микита Вірченко, який після початку повномасштабної війни відкрив ресторан «Трипіччя» в Харкові.

«Обміняємося досвідом і дружніми обіймами. Згенеруємо нові ідеї. Буде навіть стендап», – додають організатори.

Подивитися повну програму й придбати квитки на захід можна за цим посиланням.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


«РестоПрактики» – конференція для ресторанного бізнесу, яка цьогоріч відзначає 10-й ювілей. У 2022-му «РестоПрактики» вперше відбулися за межами України, у Варшаві. Напередодні події ми говорили зі спікерами конференції про досвід відкриття закладів за кордоном.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Обкладинка: «РестоПрактики»