Точки видачі Rozetka стають автономними й працюватимуть незалежно від електропостачання, повідомляє ритейлер.

Необхідне обладнання вже є в 30 точках видачі в Києві, Харкові, Львові, Одесі, Бучі, Броварах, Борисполі, Ірпені, Обухові й Українці. Вони будуть виділені зеленим кольором на сайті.

«У разі відключення електроенергії, зокрема, під час листопадових розпродажів на чорну п’ятницю, що триватимуть з 21 по 27 листопада, фізичні точки онлайн-ритейлера працюватимуть за звичним графіком. У магазинах можна отримати своє замовлення, придбати необхідний товар й оплатити його будь-яким зручним способом, зокрема карткою, навіть у разі можливих перебоїв з електропостачанням»,  коментує ритейлер.

Кількість точок компанії, які працюватимуть під час відключень світла, збільшуватимуть, кажуть у Rozetka. І додають, що почали обладнувати магазини «всім необхідним» відразу після початку системних відключень електроенергії.

Мережа «Епіцентр» також має автономні центри видачі замовлень.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


«ЛУН місто» запустили інтеративну мапу закладів, які працюють під час відключень світла. Про такі заклади ми також розповідали тут і тут.


Наприкінці вересня український онлайн-ритейлер Rozetka запустив послугу доставлення товарів до Польщі, а також надає свої склади компаніям, які втратили їх через бойові дії.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі