Google запускає в Україні безкоштовний сервіс Market Finder , який допомагає компаніям виходити на нові ринки, шукати нових клієнтів і партнерів, збільшувати експортні продажі онлайн.

Сервіс надасть доступ до статистичних даних, інструментів і ресурсів, щоб розпочати розвиток свого бізнесу на міжнародному рівні. Також пропонує посібники й навчання, щоб полегшити МСБ вихід на експорт. 

За допомогою Market Finder можна створити список цільових ринків для бренда, визначити попит на товари або послуги на основі щомісячних пошукових запитів місцевого населення, популярних тенденцій ринку, реального доходу на душу населення, користувачів інтернету й рекомендованої ставки Google Ads.

Також сервіс допомагатиме спланувати операції, зокрема щодо локалізації, налаштування платежів, обслуговування клієнтів, а також податкових, юридичних і логістичних операцій, підбору працівників. І налаштовувати стратегії маркетингу.

Щоб почати роботу з сервісом, треба перевірити свій бізнес на готовність експортувати товари чи послуги. Це можна зробити тут.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Раніше ми писали про українські ініціативи, які безкоштовно допомагають бізнесам продавати за кордон. Читайте матеріал тут.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі