Готель Bursa став членом групи Design Hotels, яка об’єднує понад 300 готелів із нестандартним дизайном у десятках країн.  

«Те, що ми вступили до Design Hotels, мабуть, один із найголовніших майлстоунів у житті всієї Bursa. Для нас це новий рівень. Це знак якості, знак певної довіри до нас, як до бренда. Сподіваюся, усі майбутні проєкти теж будуть входити до Design Hotels», – розповів The Village Україна виконавчий директор BURSA Василь Гроголь.

Для того, щоб приєднатися до платформи Design Hotels, Bursa пройшов низку атестацій. Зокрема, до готелю приїжджала спеціальна комісія від групи, а потім гість як таємний покупець. Увесь процес зайняв понад два роки. 

«Ще зі студентських років я мріяв, що готель який я зроблю, стане частиною Design Hotels. Тому що Design Hotels  лідер на ринку бутикових мереж готелів», – додав Гроголь.

Платформу Design Hotels знають у всьому світі, і завдяки їй Bursa зможе розповісти кожному новому гостю «про Київ, який ми любимо», додав він. 

«По всьому світу готелі створюють спільноту мандрівників, об’єднаних у пошуках натхненного середовища, справжньої місцевої культури та трансформаційних пригод, що рухають кордони. І ми дуже раді бути частиною цієї спільноти!»  розповіли в Bursa раніше.


Design Hotels AG заснували в 1993 році. До групи входять понад 300 незалежних готелів у понад 50 країнах світу. Головний офіс розташований у Берліні, але також фірма має офіси в Лондоні, Барселоні, Нью-Йорку та Сінгапурі.

 Виконавчий директор Bursa Василь Гроголь розповідав в інтерв’ю The Village Україна про те, як змінився він і його бізнес під час пандемії.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Обкладинка: Анна Бобирєва для The Village Україна