Марк Цукерберг заявив, що Facebook знадобиться кілька років, щоб вирішити проблеми з витоком даних, розповів засновник в інтерв’ю виданню Vox.

«Ми прорвемось через цю діру, але це займе кілька років. Я хотів би вирішити ці проблеми за три чи шість місяців. Але реальність така, що це потребує більше часу», – прокоментував Цукерберг.

Над безпекою соцмережі зараз працюють 14 тисяч людей. Однак, щоб вирішити проблему швидше, Facebook планує найняти ще 6 тисяч працівників у 2018 році.

Цукерберг зазначив, що вони зосередилися на позитивних аспектах соцмережі як інструмента, але не приділяли достатньо уваги слабким сторонам її використання, зокрема безпеці. Це і була їхня помилка.


 Нагадаємо, нещодавно стало відомо про витік даних 50 мільйонів користувачів Facebook. Ними під час передвиборчої кампанії в США могли скористалися зацікавлені особи для агітації за Дональда Трампа.

Акції Facebook протягом останніх тижнів здешевшали на 58 мільярдів доларів через скандал. В соцмережі ввели нові функції для захисту персональних даних.

Обкладинка: Daily dot