Сьогодні, 3 листопада, відбудеться перший захід із серії SaaS-мітапів у UNIT.City (прим. ред. — SaaS (software as service) — інтернет-бізнес, що монетизується за місячною чи річною підпискою).

Для обговрення SaaS-бізнесу організатори запросили спікерів з MacPaw, Depositphotos і PromoRepublic:
 Вадим Нехай, CMO в Depositphotos, розкаже про MRR і що робити, якщо одна з найголовніших метрик для SaaS стартапу перестає зростати на досвіді фотобанку.
 Валерій Грабко, кофаундер та COO в PromoRepublic.com – популярного сервісу для роботи з соцмережами. Валерій, на власному досвіді знайомий зі специфікою роботи з ринком США, поділиться факапами та інсайтами щодо виходу на його простори сервісу для малого бізнесу.
 Павло Педенко, Product Manager, MacPaw, який, разом з колегами, займається розвитком одного з стрімко зростаючих стартапів Setapp, розкаже свою історію ведення SaaS-бізнесу.

Подія буде цікава тим, хто має або хоче запускати свій SaaS-бізнес, а також експертам галузі. Модератор зустрічі — Макс Печерський, СEO у PromoRepubliс.com.

Організатори закликають учасників до обгворення, тому просять при реєстрації вказати кейс, який ви хочете розглянути. Кожному учаснику обіцяють знижку 20% на SaaS Nation conference, а найактивнішому — квиток у подарунок.

Коли: 3 листопада, 19:00
Де: Київ, UNIT.City,
вул. Дорогожицька, 1
Купити квиток
Подія на Facebook


Матеріал підготовлено за підтримки UNIT.City