10-11 листопада у винному маркеті WINETIME відбудеться фестиваль «Whisky is coming». Буде 1000 позицій віскі, всі можна спробувати — навіть найдорожчий Tomatin 1971 за 95 000 гривень.

«Наш фестиваль відрізняється від інших форматом: локація — маркет, тож можна одразу придбати те, що сподобалось. Захід розрахований на обмежену кількість людей, тож гості зможуть обговорювати особливості кожного віскі з виробниками та сомельє хоч годинами — не буде шаленого потоку людей та швидкості, все для того, щоб відчути кожен зразок»,  — Юрій Саченко, категорійний менеджер міцної групи WINETIME.

На подію приїдуть 5 представників дистилерій та незалежних ботлерів (Шотландія, США):

 Heaven Hill Distillery — Девід Полік, менеджер по Європейському ринку. Він привезе класичний віскі штату Кентукі.
 Wemyss Malts — Кенні Макдональд, бренд-амбасадор, привезе та представить острівне віскі.
 Morrison & Mackay — Грем Харві, автор книги The Whisky Kitchen. Буде віскі категорії blended malt з димним, хересним ароматом та різні single malt.
 Duncan Taylor — Джон Кеннеді, менеджер по центральній та східній Європі. Компанія займається колекціонуванням різних марок віскі, також вони створили і власний бренд, який можна буде спробувати.
 Speciality Drinks — Міріам Макензі, експорт-менеджер. Можна буде спробувати їхній Port Askaig і Elements of Islay, які сподобаються любителям диму і торфу.

Квиток на фестиваль коштує 400 гривень. У його вартість входить дегустація, келих Glencairn (який потім залишається гостю), блокнот для записів, олівець, сумка.

Де: WINETIME на Бажана, 1е (Осокорки)
Коли: 10 листопада (п'ятниця): з 17:00 до 21:00
            11 листопада (субота): з 15:00 до 21:00

Купити квитки
Подія на Facebook

WINETIME — це мережа гастро- та виномаркетів по всій Україні. Заклад самостійно імпортує алкоголь та продукти, регулярно проводять дегустації.


Матеріал підготовлено за підтримки WINETIME