В один зі спекотних днів літа The Village Україна розповідає про сорочки з натуральних і вінтажних тканин від бренда Mood June.

Раніше ми збирали великий гід українськими брендами одягу та взуття із міжнародною доставкою.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів

«Це про сорочки, що мають історію й наділені індивідуальністю», – розповідає в коментарі The Village Україна дизайнер і стиліст Василь Бондаренко.

За словами Бондаренка, кожна сорочка унікальна та є лише в одному екземплярі.

«Ми купуємо вінтажні тканини, бабусині скатертини, мереживні полотна з історією й даємо їм друге життя в цих сорочках. Кожна індивідуальна, другої такої ви не знайдете», – додає стиліст.

Для виготовлення сорочок використовують лише натуральні матеріали. Бежева сорочка з жовтим принтом містить у собі бавовну та льон.

«У цій сорочці ми використовували принти французького художника Fredster. Коли він дізнався, що ми з України, охоче погодився, щоб його принти жили на українцях», – каже дизайнер бренда.

Скільки: 110–160 євро

Де купити: Instagram

Бренд Mood June запустив у червні 2023 року стиліст Василь Бондаренко. За його словами, він хотів виготовляти красиві речі, які б хотілося носити щодня. Бути в них автентичним і водночас сучасним. Також Бондаренко наголошує, що гарних речей саме для чоловіків небагато, тож вирішив створити дроп саме чоловічих сорочок.

Обкладинка та фото: Moodjune