11 квітня в магазині H&M у ТЦ Sky Mall стартує продаж колекції Conscious Exclusive від H&M. Цю лінійку бренд повністю виготовив з інноваційних екологічних матеріалів.

Весняна капсульна колекція створена з органічного льону, переробленого поліестеру та матеріалів, виготовлених із листя ананаса, апельсинової шкірки та водоростей.

У H&M зазначають, що ця екологічна лінійка натхнена природою і є прикладом використання нових технологій у виробництві стійких матеріалів заради екологічної моди майбутнього.

Зокрема, у створенні колекції використали матеріал Piñatex® – альтернатива натуральній шкірі з целюлозних волокон, видобутих із листя ананаса.

Куртка – 299 євро
Ковбойки – 149 євро

Ці речі не представлені в Україні

BLOOM Foam – це матеріал з рослинною основою, виготовлений із використанням біомаси водоростей з прісноводних джерел. З нього створена підошва сланців.

Сланці – 1 699 гривень

Orange Fiber виготовляють з побічних продуктів цитрусового соку, які використовують для створення шовкової тканини. З цього матеріалу зробили для лінійки бежевий топ і спідницю.

Топ – 149 євро

Не представлений в Україні

Іншими екологічними матеріалами Conscious Exclusive є перероблений поліестер, органічні бавовна, льон і шовк, целюлозні волокна з рослин (TENCEL™) та перероблені пластик, скло і срібло.

Сукня – 5 999 гривень
Сукня  – 2 499 гривень

Особливості лінійки: об’ємні силуети, V-подібні вирізи та блискучі паєтки, які врівноважені спортивними деталями.

До колекції увійшли сукні з різною довжиною, спідниці, кроп-топи, брюки палаццо. Серед аксесуарів: сережки, каблучки, купальник, сонцезахисні окуляри, сланці та хустинки.

Сережки – 849 гривень
Каблучка – 549 гривень
Окуляри – 699 гривень 
Купальник – 1 129 гривень