Офлайн-магазин ЦУМ тимчасово припинив роботу на час карантину. Однак універмаг пропонує вигідний онлайн-шопінг за європейськими цінами. А також надає можливість замовити виїзну примірку й безкоштовну доставку по Києву та Україні у зручний для вас час. У ЦУМ додають, що усі кур’єри дотримуються правил безпеки.

The Village Україна разом з ЦУМ підібрали 10 зручних і стильних речей, у яких можна комфортно залишатися вдома.


Для неї


Піжама із шовку Sleeper

Рожева піжама на ґудзиках від українського бренду Sleeper пошита зі стовідсоткового шовку та має одну зовнішню кишеню. Попри домашній режим, спробуйте обрати такий святковий варіант – це, щонайменше, поліпшує настрій. Крім того, у майбутньому такий комплект можна буде носити з прикрасами та під легкий тренч.

Худі See By Chloé

Яскраве худі в рожевому кольорі містить у складі стовідсоткову бавовну. Його доповнили капюшоном та прикрасили рукава деталями. Натуральна тканина не перешкоджає саморегуляції температури тіла, а рожевий добре поєднується з відтінками кемел. Обирайте, щоб не мерзнути під час карантинних вечорів.

Легінси Free People Movement

Легінси у ніжному персиковому відтінку зробили з нейлону. Міцний матеріал приємний до тіла та не обмежує рухи. Можна вдягати для роботи на дивані чи під худі для швидких прогулянок після закінчення карантину.

Брюки Rag & Bone

Штани синього кольору мають легку текстуру та чотири зовнішні кишені. Модель зробили з ацетату, який зберігає форму завдяки високій еластичності та підтримує температуру тіла. Поєднуйте їх з блузами та футболками молочних відтінків для красивих образів. Навіть якщо просто залишаєтеся вдома.

Футболка Ksenia Schnaider

Базова футболка з бавовни від українського бренду наявна у білому, чорному й зеленому кольорах. Річ декорували фірмовим логотипом. Зручно, стильно
і можливість підтримати український бренд.


Для нього


Світшот Billionaire Boys Club

Яскраво-жовтий світшот з бавовни приємний до тіла, а його колір поліпшує настрій. Модель декорували трикольоровим написом по центру та зображенням космонавта на спині.

Поло Fred Perry

Модель від Fred Perry на випадок, якщо вам хочеться бути зібраним навіть сидячи вдома. Поло на ґудзиках зробили у чорному кольорі та декорували білим логотипом і деталями на рукавах і комірці.

Футболка Carhartt WIP

Футболка зі стовідсоткової бавовни і з логотипом, яку створили у білому й синьому кольорах. Можна придбати обидві та мінятися зі своїм партнером – це модель унісекс.

Портативна ігрова консоль
My Arcade

Консоль має один динамік, Micro USB та ємність 4 АА батарейки. Її створили в чорному кольорі та декорували яскравими ілюстраціями. Гарний варіант розваги для всіх, хто вже передивився увесь список нових серіалів.

Лонгслів
McQ Alexander McQueen

Чорно-білий лонгслів прикрасили зображенням античної статуї та доповнили логотипами на рукавах. Склад – стовідсоткова бавовна, яка приємна до тіла та підходить для довгих домашніх вечорів.

Матеріал підготовлено за підтримки

Обкладинка: The Kooples