Бренд Etnodim презентує новий дроп, присвячений циклу різдвяних свят.

До нової колекції ввійшли традиційні кишеньки, жилетки й вишиті сорочки, які мають елементи святкових символів. Зокрема, образ кози й зірки – постійний атрибут різдвяного обряду колядування.

Зокрема, у новому дропі представили жилетку й сумку-кишеньку Koza зі шнурками-зав’язками збоку на талії. Речі виготовили з вовняної пальтової тканини та з лляною підкладкою, а краї виробів прикрасили контрастною лляною стрічкою. Пояс у сумці-кишеньці затягується в куліску, а на краях поясу балабони. «Орнамент натхненний однією з найдавніших різдвяних містерій – водіння кози», – додають автори.

Жилетку Zirka також виготовили з вовняної пальтової тканини, спереду прикрасили кишенями з листочками, контрастними вставками й оздобили вишивкою з акрилової нитки.

Вишиту сорочку Melanka зробили з обʼємними рукавами, які зібрали на манжет. Сорочку оздобили шнурами-завʼязками з балабонами (китицями) і куліскою зі шнурами-завʼязками на лінії. 

Чоловічу сорочку прямого силуету Shchedryi Vechir створили із застібками по центру на кнопці. Також додали комір-стійку, а рукава сорочки зробили з широкими манжетами.

Замовити речі з нового дропу можна на сайті, а також у шоурумі в Києві, за адресою вулиця Верхній Вал, 58/28.

 

Український бренд одягу Etnodim також випустив збірку з гуцульськими колядками і створив різдвяний фільм.