Концепт-стор українського бренда жіночого одягу Friends of Fashion почав роботу на вулиці Гетьмана Павла Скоропадського (раніше – вулиця Льва Толстого).

Магазин має площу 200 м² і поділений на чотири зали, що, за задумом, мають нагадувати апартаменти.

У дизайні приміщення зробили акцент на натуральних природних матеріалах та м’яких округлих лініях, розповідають у команді. Так, фасад приміщення оздоблений травертином і мармуром.

Підлогу простору вкрили дубовим паркетом зі збереженням природної дерев’яної текстури. Стійку рецепції виготовили з кореня української тополі, а текстильні панелі – з льону, який бренд також використовує у своїх колекціях. 

Зону примірювальних оздобили дерев’яними панелями та килимовим покриттям з вовни ручної роботи. «Основною ідеєю було створити у гостей простору відчуття комфорту навіть босоніж», – відзначають у команді.

Головним акцентним елементом інтер'єру стала люстра у вигляді квітки. Усі меблі та деталі інтер’єру виготовляли під замовлення на українських та іноземних мануфактурах, розповідають у Friends of Fashion. 

У просторі представлені останні колекції бренда, зокрема капсульна жіночна колекція The Way to Hedonism та новорічний лімітований дроп. Також у концепт-сторі наявні деякі позиції одягу, що розпродані на сайті, відзначають у команді. 

  

коли

10:30–20:30

де

вулиця Гетьмана Павла Скоропадського

   

Friends of Fashion – український бренд жіночого одягу, заснований у 2019 році в Києві. Бренд створює одяг у стилі «розслабленої класики, що поєднує комфорт, елегантність та жіночність», кажуть у команді.