Український бренд M1R випустив нову колекцію одягу під назвою «Фрилансер».

Колекція включає основні елементи бренда: оверсайз-худі, лонгсліви, шовкову сорочку, топ зі зйомними рукавами, штани й двосторонню спідницю. Доповнили колекцію берет і флісовий светр під горло з кишенею для ноутбука на спині й фурнітурою.

Колекцію доповнили ремінь з вишитими кишенями й пляшечкою для води. «Принтами на цей раз стали правки клієнтів, самі фрилансери в роботі й ключі від їхнього нового робочого місця», – коментують у команді.

«Ця колекція – вираз подяки людям, які створюють так, як хочуть, діляться своїм баченням зі світом і піднімають важливі теми у своїй творчості», – додає дизайнерка бренда.

Придбати колекцію можна в магазині на вулиці Золотоворітська, 6а, у корнері Rehab у ЦУМ, магазині «Лід» або на сайті. Також купити одяг можна в магазині Studio183 в Берліні та WAB в Парижі.

 

Український бренд German випустив першу загалом унісекс-колекцію. Вона стане початком нової лінійки, у якій бренд відмовляється від «візуального шуму, упереджень і застарілих норм», розповіли в команді.