Український бренд головних уборів Ruslan Baginskiy запускає ювелірну лінію, повідомили у команді бренда.

До першого дропу «Скарби» ввійшли прикраси з бісеру, намиста й сережки, виготовлені «в діалозі національних кодів і естетики бренда» в наївному стилі.

За задумом, дроп символізує спогади, які люди колекціонують через пам’ятні об’єкти, розповідають у команді. У прикрасах втілене відчуття літа, додає дизайнер Руслан Багінський.

«Форма і колір кожної намистини і сережки нагадують кожному щось своє: квіти цибулі, жовті помідори, соняхи, чорнобривці, зелені кабачки – символи літа, талісмани, скарби, при погляді на які ти повертаєшся в щасливі моменти», – коментує Багінський.

Окрім бісеру, в колекції використане срібло для застібок сережок та підвісок з логотипом RB.

Прикраси будуть представлені в паризькому шоурумі бренда, а також доступні для замовлення онлайн.

«Ювелірна лінія – зрозумілий і логічний крок в розвитку бренду. Це лише перший дроп, дуже символічний для мене, який стане частиною набагато більшої історії», – відзначає Багінський. 

   

Ruslan Baginskiy – український бренд головних уборів, який заснував дизайнер Руслан Багінський 2010 року у Львові. Дизайнер став відомий завдяки своїм кашкетам. Його головні убори носили, зокрема, моделі Белла Хадід, Кая Гербер, Розі Ханінгтон-Вайтлі й інші.