Снікер-хімчистка Sneaker Mate відновив роботу в Харкові у форматі попапу на локації «7-й склад».

У Sneaker Mate кажуть, що відновлення роботи розглядають як трамплін для великого проєкту, який «буде одним зі стовпів післявоєнного культурного життя в Харкові».

Наразі там надають послуги з хімчистки й кастомізації взуття, а також продають засоби для догляду за взуттям, розповів співзасновник мережі Антон Назарко DTF Magazine. На локації також планують проводити лекції й музичні стрими.

«Мета команди – повертати цей урбан-магніт, щоби до Харкова поверталися люди й життя, передусім культурне», – каже гендиректор мережі Вʼячеслав Прохоров.

Sneaker Mate у Харкові постраждав від ракетного удару в перші дні повномасштабного вторгнення. Простір обʼєднував хімчистку, концепт-стор, студію гурту «Тиск» і редакцію Rap.ua.


Коли

10:00–19:00

Де

м. Харків

вулиця Скрипника, 7


Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Хімчистка взуття Sneaker Mate уперше відкрилася в Харкові в жовтні 2016 року. Потім мережа почала працювати в Києві, Дніпрі, Одесі, а також простір із кавʼярнею й концепт-стором у Львові.

У Sneaker Mate можна почистити взуття, відремонтувати кросівки або придбати нові, купити аксесуари до спортивного взуття. Також напередодні повномасштабного вторгнення РФ Sneaker Mate відкрили в Києві перші поштомати для хімчистки взуття.


Гастропростір «7-й склад» у Харкові запустили на літній сезон 2023 року. На майданчику обʼєднали 11 проєктів. Локація запрацювала вперше після того, як була пошкоджена внаслідок обстрілів російських окупантів.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі