Бренд Rikky Hype випустив дроп «Продовжуй рости» до Дня Землі, щоб привернути увагу до проблем українських домогосподарств під час повномасштабної війни.

До дропу ввійшли п’ять варіацій футболок. Вони виготовлені з щільного котону й доступні в чорному, графітовому, кавовому, білому кольорах, із принтами пшениці й цвіту вишні.

Частину з прибутку бренд перераховує на допомогу. Футболки можна придбати за посиланням.

Із моменту старту колекції Rikky Hype спільно із Seeds for Ukraine також запустили спільний збір у 50 тисяч гривень на закупівлю насіння для українців.

Бренд уже передав проєкту 40 тисяч гривень на теплицю, яку встановлять у Харківській області. Загалом Seeds for Ukraine хочуть побудувати сто теплиць у Харківській і Херсонській областях (уже встановили 12).

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Rikky Hype – український бренд спортивного одягу й білизни. Окрім одягу для спорту, випускають також базовий одяг для повсякдення: худі, джогери, футболки й шорти.


Редакція The Village Україна поспілкувалася з дизайнеркою, стилісткою та співзасновницею Seeds for Ukraine Сонею Солтес про те, як вона вже три роки висаджує город на ділянці на Канівщині й живе по черзі в місті й у селі.


Ми також розповідали, як працюють українські фермери під час повномасштабної війни.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі